HER ER INSTRUKTØRENE

Gustavo VegaGustavo Vega

Gustavo Vega er klar som instruktør på begge volleyballskolene våre I sommer! Han er utdannet gymlærer, og har selv spilt både innendørs og på sand i 30 år. I 2013 vant han NM for veteraner sammen med Finn Salvesen. Gustavo har 24 års trenererfaring fra universiteter, videregående skoler og klubber i ulike land som Mexico, Brasil, Argentina og Mellom-Amerika, og de siste årene i Norge og Oslo Volley. Han har internasjonal trener 1-utdannelse (FIVB level 1).

– Jeg liker å være instruktør på sandvolleyskolene fordi Norge har masse talentfulle barn. Hvert år ser jeg at nivået i Norge bedrer seg, og jeg tror vi må investere mer i den nye generasjonen av volleyballspillere. Volleyballskolene er stedet hvor vi møter fremtidens spillere, sier Gustavo.

MortenSusann

Morten Kvamsdal og Susann Bech

Morten Kvamsdal og Susann Jægtnes Bech blir hovedinstruktører for de eldste spillerne på volleyballskolene i juni og august.
Her får dere sjansen til å lære masse av henholdsvis trener og spiller på vårt elitelag. Morten Kvamsdal har spilt sandvolleyball på toppnivå internasjonalt, i tillegg til eliteserien innendørs. Susann kan skilte med 9 (!) junior NM gull, 1 senior NM gull, rundt 40 juniorlandskamper, og i tillegg seniorlandslamper. De skal trene gruppene på kveldstid, altså 2002 og eldre.
Volleyballskolene er åpen for alle spillere – også fra andre klubber. Her er det bare å melde seg på.
I perioden 2012 til 2016 var Morten profesjonell sandvolleyballspiller.
– Noe av det artigste jeg var med på var å spille Universiade i Kina. To millioner (!!) frivillige og et vanvittig arrangement. I tillegg fikk vi en 4.plass jeg er veldig stolt av, og vi slo blant annet noen brasser som fikk 2.plass i World Tour et par uker etterpå, forteller den tidligere toppspilleren.
Og trekker i tillegg frem seire mot spillere som Evandro/Pedro og Alison/Ricardo på deres hjemmebane som de største øyeblikkene i sandvolleykarrieren.


 

 

 

 

 

 

 

 

En kommentar om “HER ER INSTRUKTØRENE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s